poniedziałek, 29 lutego 2016

Nonsolo Pizza - recenzja

Nonsolo Pizza (ulica Grójecka 28/30) pozostaje pierwszym miejscem w Warszawie, które podawało prawdziwie włoską pizzę. Byli pionierami pokazującymi Polakom prawdziwą włoską kuchnię, naśladowanymi później przez wielu. Niejeden zazdrościł im ogromnego sukcesu, dużej bazy stałych klientów i potraw zawsze najwyższej jakości; ponadto dysponują najlepszym opalanym drewnem piecem jaki kiedykolwiek widziałem w Warszawie. To prawdziwe Ferrari wśród pieców.



A więc zamawiamy dwa klasyki – jedną margheritę i jedną pizzę z prosciutto i karczochami na cieście pełnoziarnistym (jest to jedno z niewielu miejsc, które podają taką pizzę). I jak zwykle pizze są przepyszne. Towarzysząca nam koleżanka, która odżywia się dużo zdrowiej niż my, zamawia tagliatelle z awokado, świeżym pomidorem i rukolą – i ją dosłownie pożera, co jest dobrym znakiem.

Lokal ma wspaniałą atmosferę i pęka w szwach, pełen śmiejących się, zadowolonych klientów. Obsługa jest bardzo profesjonalna i szybka. Warto spróbować wyrabianych na miejscu makaronów i świeżych deserów.





Jeśli ktoś nie chce ryzykować to na pewno odpowiednie miejsce, zadowolenie gwarantowane.

Nonsolo Pizza Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz